Belasting voor zelfstandig ondernemers

Belastingaangifte ondernemer: hoe zit het nou echt?

De belastingdienst, leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker. Zelfstandigen Bouw maakt de belastingaangifte ondernemer voor jou als zelfstandig ondernemer in de bouw nog een stukje makkelijker. Heb je recht op zelfstandigenaftrek? Hoe werkt BTW en de BTW aangifte? En de bijtelling bedrijfsauto, hoe zit het nou echt?

Wij nemen je mee door het belastingbos en geven je meer inzicht in jouw belastingaangifte ondernemer. Want als je weet hoe het werkt en inzicht hebt in je eigen financiële situatie, dan pas kun je de juiste beslissingen nemen.

  • Wanneer is het belastingtechnisch voordelig om als zzper een grote investering te doen?
  • Hoe zit het met de zelfstandigenaftrek?
  • Welk btw tarief bouw is van toepassing op jouw werkzaamheden.

Antwoord op je belastingaangifte ondernemer deze en al je andere belastingvragen krijg je van Zelfstandigen Bouw.

Zelfstandigen bouw is dé ondernemersorganisatie voor zelfstandige ondernemers in de bouw en al jaren vraagbaak en adviseur. Wij zijn een onafhankelijke belangenbehartiger die weet wat er speelt in jouw branche. Want de bouw, dat is waar jouw én onze passie ligt.

Wil je bij de belastingaangifte ondernemer weten welke fiscale regelingen voor jou gelden?

Sluit je aan bij Zelfstandigen Bouw. Ben je nog niet aangesloten? Lees dan verder over onze diensten waarmee we jou versterken, of word donateur voor slechts € 25 per jaar (excl. btw). Als donateur steun je onze belangenbehartiging in politiek Den Haag, maak je gebruik van kortingen en onze helpdesk.


Lees verder over onze dienstenWord donateur© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden