Zelfstandigenaftrek voor zelfstandig ondernemers in de bouw, hout en techniek

Zelfstandigenaftrek: een van de leukere delen van aangifte doen. In principe is ons belastingsysteem zo ingericht dat hard werken en tijd steken in je eigen onderneming uiteindelijk loont.

Deze aftrekpost valt onder de grote noemer “ondernemersaftrek”. Een verzamelnaam voor verschillende aftrekposten voor zelfstandig ondernemers. De belangrijkste twee, of de twee waar je als zzp’er in de bouw waarschijnlijk mee te maken krijgt zijn: Zelfstandigen- en Startersaftrek.

Of je recht hebt op deze aftrekposten lees je in het informatieblad “Heb ik recht op zelfstandigenaftrek?”. Klik op de button om het informatieblad aan te vragen en weet meteen waar je als zzper in de bouw aan toe bent bij het invullen van de volgende aangifte. Houd je boekhouding eenmanszaak ook altijd goed bij.

Informatieblad ZelfstandigenaftrekWil je zeker weten dat jij als zelfstandig ondernemer in de bouw geen zelfstandigenaftrek misloopt?

Bij de helpdesk van Zelfstandigen Bouw kun je terecht voor persoonlijk advies en informatie. Bel ons op 0348 439 000 of vul het contactformulier in.

Meer weten over Zelfstandigen Bouw?

Lees verder over onze diensten die jou als zelfstandig ondernemer versterken. Of word donateur voor slechts € 25 per jaar (excl. btw). Als donateur steun je onze belangenbehartiging in politiek Den Haag, maak je gebruik van kortingen en onze helpdesk.Lees verder over onze dienstenWord donateur

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden