Zelfstandigenaftrek voor zelfstandig ondernemers in de bouw, hout en techniek

Zelfstandigenaftrek: een van de leukere delen van aangifte doen. In principe is ons belastingsysteem zo ingericht dat hard werken en tijd steken in je eigen onderneming uiteindelijk loont.

Deze aftrekpost valt onder de grote noemer “ondernemersaftrek”. Een verzamelnaam voor verschillende aftrekposten voor zelfstandig ondernemers. De belangrijkste twee, of de twee waar je als zzp’er in de bouw waarschijnlijk mee te maken krijgt zijn: Zelfstandigen- en Startersaftrek.

Of je recht hebt op deze aftrekposten lees je in het informatieblad “Heb ik recht op zelfstandigenaftrek?”. Klik op de button om het informatieblad aan te vragen en weet meteen waar je als zzper in de bouw aan toe bent bij het invullen van de volgende aangifte. Houd je boekhouding eenmanszaak ook altijd goed bij.

Informatieblad Zelfstandigenaftrek

Wil je zeker weten dat jij als zelfstandig ondernemer in de bouw geen zelfstandigenaftrek misloopt?

Bij de helpdesk van Zelfstandigen Bouw kun je terecht voor persoonlijk advies en informatie. Bel ons op 0348 439 000 (direct en persoonlijk contact) voor meer informatie, of sluit je direct aan en klik op de button. Meer weten? Vraag dan het gratis infopakket aan.

Meld je aan!

© 2022 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden