Heb je een vraag, over welk onderwerp dan ook?


Wij staan voor je klaar! Op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur zijn we bereikbaar via 0348 439 000. Of mail ons via info@zelfstandigenbouw.nl. Wij streven naar een antwoord binnen 24 uur. 

Medewerkers

Het bestuur

Ons bestuur bestaat uit leden met hart voor de branche. Zij zijn zelf ook zelfstandig ondernemer en hebben jarenlange ervaring in de bouw.

Het bestuur van Zelfstandigen Bouw heeft de eindverantwoordelijkheid voor de organisatie. Het bestuur stelt het jaarplan en de begroting vast en vertegenwoordigt de organisatie naar buiten toe. Het legt verantwoording af aan de Algemene Ledenvergadering.

Het bestuur wordt benoemd door de Algemene Ledenvergadering en bestaat uit maximaal 7 leden. Het vergadert minstens 4 maal per jaar.

Een bestuurslid wordt gekozen door de Algemene Ledenvergadering voor een periode van 4 jaar. Bestuursleden mogen maximaal 2 termijnen deel uitmaken van het bestuur.

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan binnen Zelfstandigen Bouw. De Algemene Ledenvergadering benoemt het bestuur en heeft het laatste woord over de begroting en het jaarplan.

De Algemene Ledenvergadering komt minimaal 1 maal per jaar bijeen. Elk lid ontvangt een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering en heeft op de vergadering stemrecht.

Bestuur

© 2022 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden