Heb je een vraag, over welk onderwerp dan ook?


Wij staan voor je klaar! Op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur zijn we bereikbaar via 0348 439 000. Of mail ons via info@zelfstandigenbouw.nl. Wij streven naar een antwoord binnen 24 uur. 

Medewerkers

Het bestuur

Ons bestuur bestaat uit leden met hart voor de branche. Zij zijn zelf ook zelfstandig ondernemer en hebben jarenlange ervaring in de bouw.

Het bestuur van Zelfstandigen Bouw maakt zich hard voor een goede dienstverlening aan de leden. Het bestuur bepaalt het beleid van de organisatie en vertegenwoordigt de organisatie naar buiten toe. Het legt verantwoording af aan de Algemene Ledenvergadering.

Het bestuur wordt benoemd door de Algemene Ledenvergadering en vergadert minstens 4 maal per jaar. Een bestuurslid wordt gekozen door de Algemene Ledenvergadering voor een periode van 4 jaar.


Raad van Advies

De Raad van Advies controleert en adviseert het bestuur. De Raad heeft taak de belangen van de leden onder de aandacht te brengen bij het bestuur en controleert of de dienstverlening naar de leden optimaal plaats vindt. De Raad van Advies wordt benoemd door de Algemene Ledenvergadering voor een periode van 4 jaar.


Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan binnen Zelfstandigen Bouw. De Algemene Ledenvergadering benoemt het bestuur en heeft het laatste woord over de begroting en het jaarplan.

De Algemene Ledenvergadering komt minimaal 1 maal per jaar bijeen. Elk lid ontvangt een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering en heeft op de vergadering stemrecht.

Bestuur

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden