Algemene voorwaarden bouw voor de zelfstandig ondernemer in de bouw

Algemene voorwaarden. Je komt ze bijna dagelijks tegen. Meestal zijn het grote lappen tekst die we als klant gewoon accepteren. Toch is het raadzaam als zzp’er in de bouw je eigen algemene voorwaarden bouw met zorg samen te stellen. Als de spelregels voor iedereen van te voren duidelijk zijn, voorkom je conflicten en schep je duidelijkheid voor je klanten. Zet het liefst ook overige (mondelinge) afspraken in een opdrachtovereenkomst.

Kan ik mijn eigen algemene voorwaarden bouw opstellen? En hoe zorg ik ervoor dat mijn voorwaarden (juridisch) juist zijn? Is het eigenlijk verplicht om algemene voorwaarden te hebben? Is er een voorbeeld algemene voorwaarden?

Antwoord op deze en alle vragen rondom je eigen algemene voorwaarden vind je in het Informatieblad Algemene Voorwaarden. Via de button kan je het voorbeeld algemene voorwaarden aanvragen. Handig als uitgangspunt bij het opstellen van je eigen algemene voorwaarden. Ze zijn door onze juristen speciaal opgesteld voor zzp’ers in de bouw en exclusief voor onze leden.

Ben je nog  niet aangesloten en wil je het voorbeeld algemene voorwaarden ontvangen? Word dan donateur van Zelfstandigen Bouw voor € 25 per jaar (excl. btw). 


Word donateur


Voorbeeld Algemene Voorwaarden aanvragen


Meer weten over Zelfstandigen Bouw?

Bel ons op: 0348  439 000 (direct en persoonlijk contact) of vraag onze brochure aan.

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden