Video

Testimonial | Twan Leemans

30 augustus 2022
5 minuten
Irma Hoogenboom

Leden van Zelfstandigen Bouw delen hun ervaringen.

In deze video: Tegelzetter Twan Leemans kreeg dankzij Rechtsbijstand Compleet bij Zelfstandigen Bouw na een geschil met een klant toch zijn centen. En dat is niet het enige voordeel! In deze video vertelt hij waarom hij Zelfstandigen Bouw aan jonge bouwers aanraadt.

Over onze diensten

AOV Bouw - Vangnet bij ziekte en spaarpot in één.

Een betaalbaar en eerlijk alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Onze voorziening is voor en door ondernemers en garandeert een inkomen bij arbeidongeschiktheid. Nog mooier: voor één bedrag per maand heb je én een vangnet bij arbeidsongeschiktheid én bouw je een spaarpotje op voor later. 

Meer weten over AOV Bouw

Pensioen - start nu voor later

Je bent er liever niet mee bezig, maar toch wil je later niet op een houtje bijten. Leden van Zelfstandigen Bouw kunnen kosteloos een pensioenspaarrekening openen bij onze partner Brand New Day. Hierop kun je op elk gewenst moment geld storten. Ben je deelnemer AOV Bouw? Dan kun je de spaarpot die je opbouwt met je inleg bij AOV Bouw in zetten voor je pensioen.

Meer weten over onze pensioenvoorziening

Rechtsbijstand Compleet - je juridische steun in de rug

Rechtshulp door onze juristen, zo nodig tot in de rechtbank. Onze juristen helpen bij problemen over meerwerk en/of kwaliteit van je werk, wanbetalers, letselschade, het toesten van overeenkomsten. Ook geven ze antwoord op al je specifieke ondernemersvragen. Onze meest gekozen dienst. 

Meer weten over Rechtsbijstand Compleet

Collectieve Ongevallenverzekering - uitkering bij blijvende arbeidsongeschiktheid door een ongeval

Werken in de bouw is niet zonder gevaren. Met onze Collectieve Ongevallenverzekering heb je 24/7 dekking, zowel zakelijk als privé, bij blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden door een ongeval. Acceptatie is gegarandeerd, ongeacht je beroep, leeftijd of gezondheid. 

Meer over onze Collectieve Ongevallenverzekering

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden