Video

Bedrijfsvideo Zelfstandigen Bouw

19 februari 2021
3 minuten
Joyce Koppenol

Wij zijn Zelfstandigen Bouw. Maar waar staan we eigenlijk voor? Wat is onze drijfveer? Waarom moet je lid worden van onze organisatie? In de bedrijfsvideo van Zelfstandigen Bouw krijg je antwoord op al deze vragen.

Zelfstandigen Bouw is al 20 jaar dé organisatie van en voor zelfstandig ondernemers in de bouw. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise in huis. Zowel op het juridische als ondernemersvlak. Wij zijn er voor jou! Dat doen wij graag en goed. Zonder winstoogmerk. Vraag het maar aan de 10.000 zelfstandigen die zich al bij ons hebben aangesloten.

Ben je werkzaam als zelfstandig ondernemer in de bouw? Dan komt er van alles op je af. Zaken die het ondernemen soms knap lastig maken. Wij ondersteunen je en helpen je verder. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar. Altijd in jouw belang. Zodat jij je met je vak bezig kunt houden.

AOV Bouw

Je bent zelfstandig ondernemer en regelt zelf je klussen. Maar hoe goed heb jij het geregeld als je arbeidsongeschikt raakt? Een verzekering is vaak erg duur.

Zelfstandigen Bouw biedt jou daarom een betaalbaar en eerlijk alternatief: AOV Bouw, de arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor en door zelfstandigen in de bouw.

Meer weten over AOV Bouw?

Pensioenvoorziening

Je doet er alles aan om te voorkomen dat je ziek wordt of een ongeluk krijgt, maar toch kan ook jou dit overkomen. Hier wil je op voorbereid zijn, zonder gedoe, zonder financiële zorgen. Dit geldt ook voor jouw pensioen. Je bent er liever niet mee bezig, maar toch wil je later niet op een houtje bijten.

Gelukkig kun jij met het grootste gemak een pensioen opbouwen met spaargeld dat je al opbouwt als deelnemer aan AOV Bouw.

Meer weten over onze pensioenvoorziening?

Rechtsbijstand Compleet

Over je vak hoeven we je niets te vertellen, maar als zelfstandig ondernemer komen er nu eenmaal ook zaken bij kijken waar je misschien minder goed in bent. Of waar je simpelweg geen tijd of aandacht voor hebt. 

Meer weten over Rechtsbijstand Compleet?

© 2021 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden