Video

Bedrijfsvideo Zelfstandigen Bouw

19 februari 2021
3 minuten
Irma Hoogenboom

Wij zijn Zelfstandigen Bouw. Maar waar staan we eigenlijk voor? Wat is onze drijfveer? Waarom zou je je aansluiten bij onze organisatie? In de bedrijfsvideo van Zelfstandigen Bouw krijg je antwoord op al deze vragen.

Als eigen baas in de bouw ben je vakman en ondernemer tegelijk. Vakwerk is jouw handelsmerk en je hebt veel vrijheid. Maar er komt ook veel bij kijken. Zorgen voor een goede incassoregeling. Zakelijke beslissingen nemen. Administratie, belastingen, verzekeringen. Kun je allemaal zelf doen. Maar het kan ook anders. Simpel. door je aan te sluiten bij Zelfstandigen Bouw.

Zelfstandigen Bouw is al 20 jaar dé organisatie van en voor zelfstandig ondernemers in de bouw. Wij zijn er voor jou! Zodat jij kunt doen waar jij het beste in bent. Voor alles eromheen laat je je ondersteunen door ons. En dat doen wij graag en goed. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Vraag het maar aan de 10.000 zelfstandigen die zich al bij ons hebben aangesloten.

Onze diensten

AOV Bouw - vangnet bij ziekte en spaarpot in één.

Een betaalbaar en eerlijk alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Onze voorziening is voor en door ondernemers en garandeert een inkomen bij arbeidongeschiktheid. Nog mooier: voor één bedrag per maand heb je én een vangnet bij arbeidsongeschiktheid én bouw je een spaarpotje op voor later. 

Meer weten over AOV Bouw

Pensioen - start nu voor later

Je bent er liever niet mee bezig, maar toch wil je later niet op een houtje bijten. Leden van Zelfstandigen Bouw kunnen kosteloos een pensioenspaarrekening openen bij onze partner Brand New Day. Hierop kun je op elk gewenst moment geld storten. Ben je deelnemer AOV Bouw? Dan kun je de spaarpot die je opbouwt met je inleg bij AOV Bouw in zetten voor je pensioen.

Meer weten over onze pensioenvoorziening

Rechtsbijstand Compleet - je juridische steun in de rug

Rechtshulp door onze juristen, zo nodig tot in de rechtbank. Onze juristen helpen bij problemen over meerwerk en/of kwaliteit van je werk, wanbetalers, letselschade, het toesten van overeenkomsten. Ook geven ze antwoord op al je specifieke ondernemersvragen. Onze meest gekozen dienst. 

Meer weten over Rechtsbijstand Compleet

Collectieve Ongevallenverzekering - uitkering bij blijvende arbeidsongeschiktheid door een ongeval

Werken in de bouw is niet zonder gevaren. Met onze Collectieve Ongevallenverzekering heb je 24/7 dekking, zowel zakelijk als privé, bij blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden door een ongeval. Acceptatie is gegarandeerd, ongeacht je beroep, leeftijd of gezondheid. 

Meer over onze Collectieve Ongevallenverzekering


© 2021 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden