Nieuws

Bij Zelfstandigen Bouw zijn mijn belangen in goede handen

9 mei 2022
1 minuut
Jeroen te Nuijl

Niet meer dan logisch

Bert Huinink (47) was 23 jaar lang in vaste dienst van een aannemersbedrijf, maar begon vier jaar geleden voor zichzelf als allround vakman voor volledige (ver)bouwklussen. “Ik wilde wat anders, zocht meer uitdaging. En dat bevalt me nog steeds prima”, stelt de Achterhoeker lachend vast.

“Ik zocht een organisatie die mijn ‘dingen om het bedrijf heen’ kon regelen. Ik heb ook naar het Broodfonds gekeken, maar dat is niet anoniem; al je gegevens staan op internet. Zelfstandigen Bouw beslist wie van en voor elkaar de lasten dragen en dat vind ik heel plezierig. Ze komen op voor onze belangen en als ik een vraag heb, krijg ik altijd meteen antwoord.

Mijn ervaring is dat de gemiddelde verzekeringspartij moeilijk doet zodra het erop lijkt dat ze moeten betalen, maar dat is bij Zelfstandigen Bouw in goede handen.”

Kaf van het koren

Huinink heeft daar dan ook het volledige dienstenpakket afgesloten: rechtsbijstand compleet, de arbeidsongevallenverzekering en hij is in het bezit van het keurmerk Kwaliteitsvakman. “Nee, van die verzekeringen heb ik gelukkig nog geen gebruik hoeven maken. Ik ben nog goed gezond en dat hoop ik nog jaren te blijven. (Lachend) Als ik op deze manier tot mijn 65e door kan, dan vind ik dat helemaal prima. 

Waarom zou je er alleen voor blijven staan

Ben je werkzaam als zelfstandig ondernemer in de bouw? Dan komt er van alles op je af. Zaken die het ondernemen soms knap lastig maken. Wij ondersteunen je en helpen je verder. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar. Altijd in jouw belang. Zodat jij je met je vak bezig kunt houden. 

Zelfstandigen Bouw is al 20 jaar dé organisatie van en voor zelfstandig ondernemers in de bouw. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise in huis. Zowel op het juridische als ondernemersvlak. Wij zijn er voor jou! Dat doen wij graag en goed. Vraag het maar aan de 10.000 zelfstandigen die zich al bij ons hebben aangesloten.

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden