Blog

Snelheidsduivel

Op mijn vijftiende werd ik gegrepen door het snelheidsvirus. Een ritje achterop de motorfiets van het vriendje van mijn zus maakte mij direct verslaafd aan motorracen. En verslaafd ben ik tot op de dag van vandaag. Twee zware motorongelukken hebben me niet laten afkicken. Vroeger wapperde lange haren onder mijn helm. Nu al jaren grijze haren. 

13 september 2022
1 minuut
Charles Verhoef

Genieten is niet gratis

Weet je wat minder leuk is aan motorracen? Het kost bakken geld. Elke 1000 km leg ik 500 euro neer voor een setje banden. Een onderhoudsbeurt kost me € 2.000. Kan ik gelukkig betalen. Maar wat als ik straks met pensioen ben? Ik ga mijn racemotor echt niet inruilen voor een rollator. Nog lang niet. Ik race lekker door. En met mijn opgebouwde pensioen gaat dat prima lukken. Simpel, omdat ik al op mijn 25ste begon met geld opzij leggen voor mijn oude dag. Als je op tijd begint met sparen, kan je met een bescheiden bedrag een mooi pensioen opbouwen. Daarom mijn advies: begin nu voor een leuke dag later. 

Pensioen

Kijk je wel uit naar een rollator op je oude dag? Of zit je liever achter de geraniums? Dan hoef je niets te doen. Wil je wel genieten van je oude dag – ook al duurt dat nog vele jaren – verdiep je dan eens in onze pensioenoplossing. Kijk op:

https://www.zelfstandigenbouw.nl/diensten/pensioen/

Charles Verhoef

Voorzitter Zelfstandigen Bouw

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden