Blog

Blog Charles Verhoef: "Belastingdienst betaalt jouw pensioen"

18 mei 2020
2 minuten
Charles Verhoef

"Belastingdienst betaalt jouw pensioen"

Het afgelopen jaar werden we vaak gebeld met vragen over pensioen. De een had geen zin om zijn zuurverdiende centen naar de belastingdienst te brengen en had iets gehoord over een ‘truc’ met pensioen. De ander had zijn dure AOV-verzekering kunnen opzeggen nu hij gebruik kan maken van AOV Bouw en wilde de vrijkomende 650 euro per maand in zijn pensioen stoppen. En weer een ander zag het niet zitten om op zijn 67ste nog te moeten werken, maar wilde met de camper door Europa trekken.

Wat de reden ook is om geld opzij te zetten voor je oude dag: de belastingdienst betaalt lekker mee. Elke euro (tot een bepaald maximum) pensioeninleg mag je van je winst aftrekken en hierdoor betaal je een stuk minder belasting. En tegelijkertijd bouw je een mooie spaarpot op voor later.

Samenwerking met pensioenpartner

Zelfstandigen Bouw is na gedegen onderzoek een samenwerking aangegaan met Brand New Day. Brand New Day is geen bureaucratische pensioenverzekeraar, maar een kleine eigengereide pensioenbank. Een bank die de taal van de zzp'er spreekt.

Deal

Vanuit de gedachte dat onze AOV Bouw deelnemers toch al een spaarpot met hun inleg opbouwen, kunnen ze het overschot net zo goed gebruiken voor hun pensioen. Dit levert meer rente en diverse fiscale voordelen op. Nu kan deze groep gratis een pensioenspaarrekening openen. En wij nemen de administratieve rompslomp op ons.

Klik hier voor de deal voor jou als AOV Bouw deelnemer!

Geen AOV Bouw deelnemer?
De komende maanden gaan we hard aan de slag om al onze leden optimaal te kunnen laten profiteren van de samenwerking. Kun je niet wachten en wil je nu al weten wat de deal jou oplevert? Klik hier voor meer informatie en alle voordelen op een rij!

Pensioen is nu eenmaal niet het onderwerp waar je graag mee bezig bent. Investeer nu even wat tijd, dan kun je later rustig aan doen.

Charles Verhoef, Bestuursvoorzitter Zelfstandigen Bouw

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden