Zelfstandig ondernemer worden in de bouw

Ieder jaar starten tussen de 120.000 en 140.000 Nederlanders een eigen onderneming. 95% van deze nieuwe ondernemers wordt zzp'er.

Als vakman in de bouw weet jij precies waar je mee bezig bent, maar als startende ondernemer heb je meer vragen dan antwoorden. Zelfstandigen Bouw helpt je op weg. Want een goed begin is het halve werk!

Zzp'er worden, waarom eigenlijk?

Als zzp’er heb jij de touwtjes in handen. Je bent baas over je eigen agenda en geniet financiële onafhankelijkheid. Betaald krijgen naar werk dat je écht doet waarbij de klant altijd centraal staat. Jij bent de spin in het web van je eigen bedrijf en zelf verantwoordelijk voor de klussen die je wel óf juist niet aanneemt.

Een eigen bedrijf starten, hoe werkt dat?

Zzp'er worden hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Denk ook aan je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, dit doe je een week voordat je daadwerkelijk start. Wil je de overstap van loondienst naar zzp’er maken? Parttime ondernemen of een eigen bedrijf starten vanuit een uitkering? Ook dan ben je bij Zelfstandigen Bouw aan het juiste adres.

Onze helpdesk is vijf dagen per week bereikbaar. Niet alleen voor starters vragen, maar ook voor zzp’ers die al even op weg zijn. Kom je er even niet uit met de administratie? Of wil je weten welke verzekeringen je moet afsluiten? Bel onze helpdesk voor direct persoonlijk advies. Geen onpersoonlijke keuzemenu’s maar direct contact met 1 van onze experts.

Voorbereiden, starten, groeien. Met Zelfstandigen Bouw neem je de juiste stappen op het juiste moment.

Aansluiten?

De eerste stap naar je eigen bedrijf is binnen handbereik. Kies voor Zelfstandigen Bouw en maak gebruik van onze diensten die jouw als ondernemer versterken. Welke dat zijn? Lees verder op onze website. Of word donateur voor slechts € 25 per jaar (excl. btw). Als donateur steun je onze belangenbehartiging in politiek Den Haag, maak je gebruik van kortingen en onze helpdesk.Lees verder over onze dienstenWord donateur

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden