Blog

Blog John Tuerlings: "Je moet van alle markten thuis zijn"

27 mei 2020
2 minuten
John Tuerlings

"Je moet van alle markten thuis zijn"

Als bestuurslid van onze club moet je van alle markten thuis zijn. Twee weken geleden stond een heuse cameraploeg van Zelfstandigen Bouw voor mijn deur om promotiefilmpjes op te nemen. Met mij in de hoofdrol. Met de filmpjes willen we nog eens goed over het voetlicht brengen wat Zelfstandigen Bouw te bieden heeft en waar we voor staan. Dit met korte filmpjes in plaats van met lappen tekst. Want zeg eerlijk, wij bouwvakkers(sters) werken liever met onze handen dan dat we teksten  gaan zitten lezen en ons verdiepen in de regelingen.

Als een echte acteur had ik van te voren mijn tekst gekregen. Eigenlijk vond ik dat een beetje overbodig, want ik dacht ‘oh, dat vertel ik wel even en klaar’. Maar er kwam toch wel meer bij kijken dan ik dacht. Het duurde even voor dat alles er goed opstond. Maar het was hartstikke leuk om te doen. En, al zeg ik het zelf, het resultaat mag er zijn.

De komende tijd zetten we de filmpjes één voor één op onze website en social media. Kijk er eens naar en geef je reactie.  Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

En als je ze hebt bekeken, stuur ze dan ook door naar je zzp-collega’s, vrienden en kennissen. Misschien ken je zzp’ers in andere beroepsgroepen die een AOV Bouw zouden willen. Daarom hebben we voor hen de AOV Profs. En wil je meer weten dan wij in anderhalve minuut kunnen vertellen over AOV Bouw, rechtsbijstand, de ongevallen verzekering of de pensioenregeling? Kijk dan op www.zelfstandigenbouw.nl waar we alles puntsgewijs op een rijtje hebben gezet. Of bel gewoon onze dames op kantoor; zij willen het u graag aan de telefoon vertellen en uitleggen wat de mogelijkheden zijn

John Tuerlings, Bestuurslid Zelfstandigen Bouw

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden