Blog

Blog John Tuerlings: "Je moet van alle markten thuis zijn"

27 mei 2020
2 minuten
John Tuerlings

"Je moet van alle markten thuis zijn"

Als bestuurslid van onze club moet je van alle markten thuis zijn. Twee weken geleden stond een heuse cameraploeg van Zelfstandigen Bouw voor mijn deur om promotiefilmpjes op te nemen. Met mij in de hoofdrol. Met de filmpjes willen we nog eens goed over het voetlicht brengen wat Zelfstandigen Bouw te bieden heeft en waar we voor staan. Dit met korte filmpjes in plaats van met lappen tekst. Want zeg eerlijk, wij bouwvakkers(sters) werken liever met onze handen dan dat we teksten  gaan zitten lezen en ons verdiepen in de regelingen.

Als een echte acteur had ik van te voren mijn tekst gekregen. Eigenlijk vond ik dat een beetje overbodig, want ik dacht ‘oh, dat vertel ik wel even en klaar’. Maar er kwam toch wel meer bij kijken dan ik dacht. Het duurde even voor dat alles er goed opstond. Maar het was hartstikke leuk om te doen. En, al zeg ik het zelf, het resultaat mag er zijn.

De komende tijd zetten we de filmpjes één voor één op onze website en social media. Kijk er eens naar en geef je reactie.  Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

En als je ze hebt bekeken, stuur ze dan ook door naar je zzp-collega’s, vrienden en kennissen. Misschien ken je zzp’ers in andere beroepsgroepen die een AOV Bouw zouden willen. Daarom hebben we voor hen de AOV Profs. En wil je meer weten dan wij in anderhalve minuut kunnen vertellen over AOV Bouw, rechtsbijstand, de ongevallen verzekering of de pensioenregeling? Kijk dan op www.zelfstandigenbouw.nl waar we alles puntsgewijs op een rijtje hebben gezet. Of bel gewoon onze dames op kantoor; zij willen het u graag aan de telefoon vertellen en uitleggen wat de mogelijkheden zijn

John Tuerlings, Bestuurslid Zelfstandigen Bouw

Gerelateerd

Nieuws
10 juni 2020
4 minuten

Kennismaking directeur Lydia Bos: van de zorg naar de bouw

Hoe kom je van de zorg in de bouw terecht? Na jaren werkzaam te zijn geweest in de zorgsector, heb ik per 1 juni jl. de overstap gemaakt naar Zelfstandigen Bouw, in de functie van directeur van de werkmaatschappij. Waarom deze overstap en wat heb ik te brengen? Een nieuwe uitdaging, uit mijn comfortzone, nieuwsgierig naar de bouwsector… Dit zijn voor mij een aantal redenen de overstap te willen maken. Ik wil blijven leren en wordt daarin graag uitgedaagd.

Blog
18 mei 2020
2 minuten

Blog Charles Verhoef: "Belastingdienst betaalt jouw pensioen"

Het afgelopen jaar werden we vaak gebeld met vragen over pensioen. De een had geen zin om zijn zuurverdiende centen naar de belastingdienst te brengen en had iets gehoord over een ‘truc’ met pensioen. De ander had zijn dure AOV-verzekering kunnen opzeggen nu hij gebruik kan maken van AOV Bouw en wilde de vrijkomende 650 euro per maand in zijn pensioen stoppen. En weer een ander zag het niet zitten om op zijn 67ste nog te moeten werken, maar wilde met de camper door Europa trekken.

Blog
2 april 2020
2 minuten

Blog bestuurslid Harald van Beest: "Maar dan ineens is het hier!"

Eindelijk voorjaar, na een lange natte winter is het nu tijd voor buitenklussen. Wie is daar niet aan toe? Wat duurde deze donkere winter lang dit keer, veel kwam er op ons af wat de dagen soms niet lichter kleurde. Ik denk aan de verplichte AOV, de zelfstandigenaftrek die deels verdwijnt en wat er verder op ons af gaat komen; misschien wel een verplicht pensioen.

© 2021 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden