Tarief berekenen

Jouw uurtarief als zelfstandig ondernemer in de bouw

Je bepaalt zelf je uurtarief als zelfstandig ondernemer in de  bouw. Dit tarief moet de kosten van je bedrijf dekken, maar er ook voor zorgen dat je een financieel gezond inkomen hebt waar je goed van kunt rondkomen.

Hoe bereken je dit uurtarief? Zijn je tarieven te laag, dan kan je er niet van leven. Zijn ze te hoog dan prijs je jezelf uit de markt. Je moet als zzp’er dus een juiste balans vinden tussen genoeg verdienen en je diensten tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Een simpel rekenvoorbeeld en overzicht van wat je wel of juist niet doorberekent naar de klant vind je in het volledige informatieblad “hoe bereken ik mijn uurtarief?”.

Klik op de button om het informatieblad aan te vragen. En zorg dat jij, als zelfstandig ondernemer in de bouw, precies weet wat je mag rekenen, kan rekenen én moet rekenen om jouw bedrijf financieel gezond te houden.

Informatieblad tarief berekenen

Hoe verkoop je een hoger tarief aan je klanten?

Heb jij de vraag al gekregen of het goedkoper kan? Het leven is duur geworden, maar wie betaalt daarvoor de rekening? Jij toch zeker niet? We helpen je graag op weg met onze voorbeeldbrief waarmee je klanten kunt informeren over jouw tariefverhoging.

Voorbeeldbrief tariefverhoging


Aanmelden

Maak ook gebruik van onze diensten, kortingen en informatiebladen en sluit je bij ons aan. Bel ons op: 0348  439 000 (direct persoonlijk contact), of lees verder over onze diensten waarmee we jou versterken. Je kunt ook donateur worden voor slechts € 25 per jaar (excl. btw). Als donateur steun je onze belangenbehartiging in politiek Den Haag, maak je gebruik van kortingen en onze helpdesk.Lees verder over onze dienstenWord donateur

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden