Tarief berekenen

Jouw uurtarief als zelfstandig ondernemer in de bouw

Je bepaalt zelf je uurtarief als zelfstandig ondernemer in de  bouw. Dit tarief moet de kosten van je bedrijf dekken, maar er ook voor zorgen dat je een financieel gezond inkomen hebt waar je goed van kunt rondkomen.

Hoe bereken je dit uurtarief? Zijn je tarieven te laag, dan kan je er niet van leven. Zijn ze te hoog dan prijs je jezelf uit de markt. Je moet als zzp’er dus een juiste balans vinden tussen genoeg verdienen en je diensten tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Een simpel rekenvoorbeeld en overzicht van wat je wel of juist niet doorberekent naar de klant vind je in het volledige informatieblad “hoe bereken ik mijn uurtarief?”.

Klik op de button om het informatieblad aan te vragen. En zorg dat jij, als zelfstandig ondernemer in de bouw, precies weet wat je mag rekenen, kan rekenen én moet rekenen om jouw bedrijf financieel gezond te houden.

Informatieblad tarief berekenen

Aanmelden

Maak ook gebruik van onze kortingen, informatiebladen en voorbeeld documenten en sluit je bij ons aan. Bel ons op: 0348 – 439 000 (direct persoonlijk contact) of klik op de button om je direct aan te melden. Meer weten? Vraag dan het gratis infopakket aan.

Meld je aan!

© 2021 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden