Succesvol ondernemen als zelfstandig ondernemer in de bouw

Gewoon je werk doen, dat is waar je goed in bent. Over jouw vakgebied hoeven we je niks meer te vertellen. Maar ondernemen als zzp’er in de bouw? Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Zelfstandigen Bouw helpt je op weg met informatie over o.a.

Herkenbare situaties en voorbeelden, want we zitten allemaal weleens met vragen waar we het antwoord niet op weten.

Hoe kom je als zelfstandig ondernemer in de bouw aan opdrachten, hoe maak je een offerte die scoort, waar moet je opletten bij het opstellen van je algemene voorwaarden, welke bedrijfsverzekeringen heb je nodig?

Antwoord op deze en al je andere vragen. Over organisatie, maar ook over situaties in de praktijk. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een klacht? En waar vind je opdrachten als zzp’er in de bouw?

Bij Zelfstandigen Bouw sta je er niet alleen voor. De experts van onze helpdesk staan dagelijks klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Direct persoonlijk contact en advies op maat. Want als je vragen hebt, wil je snel antwoord.

Aanmelden als zzp’er in de bouw?

95% van onze leden beveelt Zelfstandigen bouw aan bij collega zzp’ers, dus waar wacht je nog op? Gratis advies en informatie, interessante kortingen en een jaarlijkse ledendag. Klik hier op de button en meld je vandaag nog aan.

Meld je aan!

© 2022 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden