Spookfacturen

Spookfacturen: Wat zijn het en belangrijker nog hoe kom je ervan af?

“Een spookfactuur brengt jou een product of dienst in rekening, die je niet hebt gebruikt en niet van plan bent te gebruiken”.

Spookfacturen zijn slinkse methodes om jou als (startende) ondernemer geld af te troggelen. Zeker in de opstart fase komt er als zelfstandig ondernemer in de bouw een hoop op je af en maak je waarschijnlijk de meeste kosten. Denk aan inkoop van materiaal, maar ook de aanschaf van gereedschappen, huur van een eventuele bedrijfsruimte en andere bedrijfsinvesteringen. Dat zijn bij elkaar een hoop facturen.

Betaal jij altijd alles klakkeloos? Of controleer je elke factuur op juistheid?

Leer in een paar simpele stappen een spookfactuur herkennen. En weet wat je moet doen als je een spookfactuur hebt ontvangen. Klik op de button om het volledige informatieblad “spookfacturen” aan te vragen. Samen zorgen we ervoor dat jij niet meer te belazeren bent!

Informatieblad spookfacturen

Twijfel je of je een spookfacturen ontvangen hebt?

Meld je aan bij Zelfstandigen Bouw. Je kunt onze helpdesk bellen voor advies en informatie 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button. Meer weten? Vraag dan het gratis infopakket aan.

Meld je aan!

© 2022 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden