Offerte: Gratis tips voor een succesvolle offerte

Een sterke offerte is een waardevol document. Op het moment dat een potentiële opdrachtgever deze bij jou als zzp'er in de bouw aanvraagt overweegt hij al de opdracht aan je te geven. Een belangrijk moment dus waar je met veel beleid mee om moet gaan en waar ons offerte voorbeeld goed bij kan helpen.

De lijn is dun tussen een offerte die scoort en een offerte die afschrikt. Er zijn zaken die je in een offerte moet opnemen en zaken die de opdrachtgever ervan gaan overtuigen dat hij voor jou als vakman moet kiezen.

Een heldere offerte laat niets meer aan de verbeelding over. De opdrachtgever moet meteen weten waar hij aan toe is als hij met jou in zee gaat. Want de prijs is niet als enige bepalend.

“Een goede offerte is meer dan alleen een prijsopgave."

Ook expert worden in offertes maken die scoren? Klik op de button om het volledige informatieblad “offerte voorbeeld” op te vragen. Je ontvangt dan tevens een offerte voorbeeld die Zelfstandigen Bouw speciaal voor zzp’ers in de bouw, hout en techniek heeft ontwikkeld.

Gratis infoblad offerte 


Wil je ook advies bij het opstellen van je offerte?

Meld je aan bij Zelfstandigen Bouw en lees verder over onze diensten waarmee we jou versterken. Of word donateur voor slechts € 25 per jaar (excl. btw). Als donateur steun je onze belangenbehartiging in politiek Den Haag, maak je gebruik van kortingen en onze helpdesk.Lees verder over onze dienstenWord donateur

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden