Nieuws

Het belang van (bij)scholing voor vakmensen in de isolatiebranche

7 mei 2024
2 minuten
Nicky - Zelfstandigen Bouw

PIF is een meerlaagse isolatie, opgebouwd uit luchtkamers en reflectiefolie. Licht van gewicht, dun en super makkelijk te verwerken. Met PIF is isoleren snel, schoon en safe. Niet zo vreemd dus, dat steeds meer professionals hiervoor kiezen. PIF is voor verwerkers gemaakt. De nieuwe norm in isoleren!

Kennis als sleutel tot succes

Een goede isolatie begint met kennis. Het is belangrijk om te begrijpen hoe warmtetransport werkt en welke isolatiematerialen daarvoor geschikt zijn. (Bij)scholing geeft vakmensen de mogelijkheid om zich te specialiseren in innovatieve materialen zoals PIF isolatie en PIF Isofast. De door experts begeleide training, is praktijkgericht en leert deelnemers hoe ze snel, schoon en veilig kunnen isoleren.

Efficiënt isoleren voor een duurzame toekomst

Na de training zijn vakmensen in staat verschillende isolatietoepassingen uit te voeren, waaronder het isoleren van kruipruimtes en hellende daken. Deze trainingen zijn geschikt voor professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en gebruik willen maken van efficiënte isolatiematerialen zoals PIF isolatie willen gebruiken. Het PIF Experience & Training Center biedt een uitgebreid programma waarmee professionals kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. Voor meer informatie over opleidings- en specialisatiemogelijkheden kun je terecht op de website van PIF Isolatie.

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden