Sneller en veiliger werken met de SpouwVast

De SpouwVast is uitgebreid getest door vijf leden van Zelfstandigen Bouw en kreeg het cijfer acht! De SpouwVast is snel en simpel in gebruik en maakt het werken veiliger en sneller.

Veiliger werken met de SpouwVast

Met de SpouwVast zet je in een handomdraai de ladder stevig tegen de gevel. De ladder kan dan niet meer wegglijden of omvallen. Hiervoor worden de open voegen in de gevel gebruikt. Standaard zitten de open voegen onder en boven de ramen + onder de daklijn. Als je hoog moet klimmen kun je de ladder al rond 3m vastzetten en dan veilig hoger klimmen. Eventueel kan boven een 2e SpouwVast gebruikt worden.

Materiaal

De SpouwVast en de SlotAdapter zijn gemaakt van RVS 316 met molybdeen zeewaterbestendig en taai, dus niet simpel door te zagen/knippen. Er zijn 2 typen SpouwVast: SpouwVast 6mm (voor open voegbreedte 8,5-16mm) en SpouwVast 8mm (voor open voegbreedte 10-16mm). De SlotAdapter past in zowel in de 6mm als in de 8mm SpouwVast. Tegen diefstal adviseren wij de 8mm, daar deze dikker is en dus nóg veiliger.

Korting

Ben je aangesloten bij Zelfstandigen Bouw, dan krijg je een unieke korting van 20% op de producten van SpouwVast. Bestellen met korting gaat uitsluitend via het formulier op de website van Spouwvast.
Ben je nog niet aangesloten? Meld je dan aan bij Zelfstandigen Bouw om gebruik te maken van de korting. Ook donateurs kunnen gebruik maken van deze korting.

Word donateur

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden