Altijd inzicht in je financiën

De boekhouding! Iedereen weet dat het moet, maar natuurlijk besteed je liever tijd aan andere zaken. Een goed georganiseerde administratie is echter belangrijk voor het bestaan van je bedrijf. Als je weet hoe je bedrijf er financieel voorstaat, kan je namelijk de juiste beslissingen nemen.

Bespaar op je boekhouding: 1 jaar gratis e-Boekhouden.nl

Het doen van de boekhouding is een belangrijk onderdeel van ondernemen, maar voor velen niet het leukste en eenvoudigste klusje. Bij e-Boekhouden.nl snappen ze dat als geen ander. Met diverse automatiseringsmogelijkheden en meer dan 500 koppelingen is het bijhouden van je boekhouding een fluitje van een cent en bespaar je ook nog eens kostbare tijd. Hierdoor kun jij je focussen op je werk.


Voordelen van e-Boekhouden.nl op een rij

  • 1 jaar gratis e-Boekhouden.nl
  • Btw-aangifte met één druk op de knop
  • Boekhouden, factureren en uren registreren en meer
  • Bespaar kosten voor de boekhouder
  • Gratis uitlegvideo's en cursus
  • Deskundig en razendsnelle helpdesk

Probeer e-boekhouden gratis uit

Voor alle vakmensen die zijn aangesloten bij Zelfstandigen Bouw is e-Boekhouden.nl het eerste jaar helemaal gratis. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen. Pas na een jaar bepaal je zelf of je wil overstappen naar een betaald account. Ga voor meer informatie en de prijzen naar de website van e-boekhouden.nl.

Maak je al gebruik van een boekhoudpakket of gebruik je Excel? Geen probleem! Overstappen is eenvoudig, snel en kosteloos. De helpdesk  van e-Boekhouden.nl helpt je graag verder!


Direct aanmelden 1 jaar gratis e-Boekhouden.nl
Wil je ook korting op je boekhouding?

Sluit je aan bij Zelfstandigen Bouw. Je bent al donateur voor slechts € 25 per jaar (excl. btw) en kunt dan gebruik maken van de korting. Neem contact met ons op via 0348  439 000 (direct en persoonlijk contact) of vraag dan de brochure aan.

Sluit je aan bij Zelfstandigen Bouw!


© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden