Materiaal en gereedschap

SUB-MENU

Materiaal en gereedschap

Extra ZZP ledenkorting bij DESTIL

Zelfstandigen Bouw is een samenwerking aangegaan met ijzerwarengroothandel DESTIL om de positie van zzp’ers in de bouw te versterken. DESTIL is een groothandel voor de bouw en industrie met meer dan 100.000 artikelen in huis. Op elk moment van de dag zijn ze verkrijgbaar in de webshop, maar je kunt ook terecht in een van de 40 vestigingen in Nederland. DESTIL bezorgt je bestelling gratis bij je thuis of op de werkplaats! Je bent dus geen extra tijd en geld kwijt aan op en neer rijden naar de ijzerwarenhandel.

Voordelen voor leden van Zelfstandigen Bouw bij DESTIL

Leden krijgen extra korting bij Destil. Dit is bovenop de 25 – 55% korting die klanten van Destil krijgen. Daarnaast krijg je als lid exclusieve aanbiedingen en acties. DESTIL heeft op technisch vakgebied specialisten in huis die al jouw vragen kunnen beantwoorden en een merkonafhankelijk advies geven. Dit sluit mooi aan bij de diensten van Zelfstandigen Bouw.

Daarom DESTIL:

  • Altijd franco levering door heel Nederland.
  • Voor 21:30 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Keuze uit meer dan 100.000 producten.
  • Regionale aanpak – altijd dichtbij.
  • Merkonafhankelijk advies.

Wil je als zzp’er ook met korting bij DESTIL kopen?

Klik hier en meld je aan als klant van DESTIL. De eerste 250 leden van Zelfstandigen Bouw die klant worden bij DESTIL krijgen een DESTIL-voucher t.w.v. €25,- cadeau!

 destil

 

 

 Nog geen lid en wil je gebruik maken van korting op je materiaal en gereedschap?

Sluit je aan bij Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar. Klik op de button om direct het basislidmaatschap af te sluiten. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Wil je meer informatie? Vraag dan een gratis infopakket aan. Je kunt ons ook bellen op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact).