Zzp’er worden in de bouw

SUB-MENU

Zzp’er worden in de bouw

Zelfstandig zonder personeel. Ik wil ondernemen in de bouw!

Ieder jaar starten tussen de 120.000 en 140.000 Nederlanders een eigen onderneming. 95% van deze nieuwe ondernemers start als zzp’er.

Als vakman in de bouw weet jij precies waar je mee bezig bent, maar als startende ondernemer heb je meer vragen dan antwoorden. Zelfstandigen Bouw helpt je op weg. Want een goed begin is het halve werk!

Ondernemen, waarom eigenlijk?

Als zzp’er heb jij de touwtjes in handen. Je bent baas over je eigen agenda en geniet financiële onafhankelijkheid. Betaald krijgen naar werk dat je écht doet waarbij de klant altijd centraal staat. Jij bent de spin in het web van je eigen bedrijf en zelf verantwoordelijk voor de klussen die je wel óf juist niet aanneemt.

Een eigen bedrijf starten, hoe werkt dat?

Starten als zelfstandige hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. En met het handige startersplan van Zelfstandigen Bouw weet je meteen waar je aan toe bent.

Een helder plan met de juiste stappen op het juiste moment. Zoals je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, dit doe je een week voordat je daadwerkelijk start. Wil je de overstap van loondienst naar zzp’er maken? Parttime ondernemen of een eigen bedrijf starten vanuit een uitkering? Ook dan ben je bij Zelfstandigen Bouw aan het juiste adres.

Onze ZZP helpdesk is vijf dagen per week bereikbaar. Niet alleen voor starters vragen, maar ook voor onze leden die al even op weg zijn. Kom je er even niet uit met de administratie? Of wil je weten welke zzp-verzekeringen je moet afsluiten? Bel de ZZP helpdesk voor direct persoonlijk advies. Geen onpersoonlijke keuzemenu’s maar direct contact met 1 van onze experts.

Voorbereiden, starten, groeien. Met Zelfstandigen Bouw neem je de juiste stappen op het juiste moment.

Lid worden?

De eerste stap naar je eigen bedrijf is binnen handbereik. Je bent al lid van Zelfstandigen Bouw vanaf € 25 per jaar. Bel ons op 0348 439 000 (direct en persoonlijk contact) voor meer informatie over het lidmaatschap of word direct lid en klik op de button. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.