Tips voor zzp’ers in de bouw bij het aannemen van een opdracht

SUB-MENU

Tips voor zzp’ers in de bouw bij het aannemen van een opdracht

Bij het aanvaarden van een opdracht maak je als zzp’er in de bouw afspraken met je klant. Bijvoorbeeld over de materialen, aanvang, duur van de werkzaamheden en het tarief.

Meestal word je na afloop van de klus zonder problemen betaald. Toch kan het voorkomen dat een klant niet of maar gedeeltelijk wil betalen.

Daarom is het belangrijk dat je als zzp’er een aantal zaken goed regelt, voordat je aan een opdracht begint. Zo voorkom je moeilijkheden tijdens het werk en na afloop.

Om daarbij te helpen heeft Zelfstandigen Bouw in het informatieblad ‘Tips bij het aannemen van een opdracht’ tips op een rij gezet die je kunt gebruiken bij het aannemen van een opdracht.

 

 

Lid worden

Maak ook gebruik van onze kortingen, informatiebladen en voorbeeld documenten en word lid van Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar. Bel ons op: 0348 – 439 000 (direct persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.