Gratis tips en voorbeeld voor een succesvolle offerte

SUB-MENU

Gratis tips en voorbeeld voor een succesvolle offerte

Een sterke offerte is een waardevol document. Op het moment dat een potentiële opdrachtgever deze bij jou als zzp’er in de bouw aanvraagt overweegt hij al de opdracht aan je te geven. Een belangrijk moment dus waar je met veel beleid mee om moet gaan.

De lijn is dun tussen een offerte die scoort en een offerte die afschrikt. Er zijn zaken die je in een offerte moet opnemen en zaken die de opdrachtgever ervan gaan overtuigen dat hij voor jou als vakman moet kiezen.

Een heldere offerte laat niets meer aan de verbeelding over. De opdrachtgever moet meteen weten waar hij aan toe is als hij met jou in zee gaat. Want de prijs is niet als enige bepalend.

“Een goede offerte is meer dan alleen een prijsopgave”.

Ook expert worden in offertes maken die scoren? Klik op de button om het volledige informatieblad “offertes” op te vragen. Je ontvangt dan tevens een offerte voorbeeld die Zelfstandigen Bouw speciaal voor zzp’ers in de bouw, hout en techniek heeft ontwikkeld.

 

 

Wil je ook gebruik maken van al onze voorbeeld documenten of persoonlijk advies bij het opstellen van je offerte?

Word dan lid van Zelfstandigen bouw. Je bent al lid vanaf € 25. Meld je aan per telefoon: 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.