Zelfstandigenaftrek voor zzp’ers in de bouw, hout en techniek

SUB-MENU

Zelfstandigenaftrek voor zzp’ers in de bouw, hout en techniek

Zelfstandigenaftrek: een van de leukere delen van aangifte doen. In principe is ons belastingsysteem zo ingericht dat hard werken en tijd steken in je eigen onderneming uiteindelijk loont.

Zelfstandigenaftrek valt onder de grote noemer “ondernemersaftrek”. Een verzamelnaam voor verschillende aftrekposten voor zelfstandig ondernemers. De belangrijkste twee, of de twee waar je als zzp’er in de bouw waarschijnlijk mee te maken krijgt zijn: Zelfstandigenaftrek en Startersaftrek.

Of je recht hebt op zelfstandigenaftrek en startersaftrek lees je in het informatieblad “Heb ik recht op zelfstandigenaftrek?”. Klik op de button om het informatieblad aan te vragen en weet meteen waar je als zzp’er in de bouw aan toe bent bij het invullen van de volgende aangifte.

 

 

Wil je zeker weten dat jij als zzp’er in de bouw geen aftrekpost misloopt?

Als lid van Zelfstandigen Bouw kun je voor persoonlijk advies terecht bij onze helpdesk. Je bent al lid vanaf €25 per jaar. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Bel ons op 0348 439 000 (direct en persoonlijk contact) voor meer informatie over het lidmaatschap of word direct lid en klik op de button. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.