Belasting voor zzp’ers

SUB-MENU

Belasting voor zzp’ers

De belastingdienst, leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker. Zelfstandigen Bouw maakt het voor jou als zzp’er in bouw, hout of techniek nog een stukje makkelijker. Heb je recht op zelfstandigenaftrek? Hoe werkt BTW en de BTW aangifte? En bijtelling op je bedrijfsbus, hoe zit het nou echt?

Wij nemen je mee door het belastingbos en geven je meer inzicht in je eigen boekhouding. Want als je weet hoe het werkt en inzicht hebt in je eigen financiële situatie, dan pas kun je de juiste beslissingen nemen.

  • Wanneer is het belastingtechnisch voordelig om als zzp’er een grote investering te doen?
  • Hoe zit het met de zelfstandigenaftrek?
  • Welk btw-tarief is van toepassing op jouw werkzaamheden?

Antwoord op deze en al je andere belastingvragen krijg je van Zelfstandigen Bouw.

Zelfstandigen bouw is voor zzp’ers in de bouw, hout en techniek al jaren vraagbaak en adviseur. Wij zijn een onafhankelijke belangenbehartiger die weet wat er speelt in jouw branche. Want de bouw, hout en techniek, dat is waar jouw én onze passie ligt.

Wil je weten welke fiscale regelingen voor jou gelden?

Word lid van Zelfstandigen Bouw en maak gebruik van onze helpdesk. Een basislidmaatschap kost maar € 25 per jaar. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. 95% van onze leden beveelt Zelfstandigen bouw aan bij collega zzp’ers, dus waar wacht je nog op? Klik op de button en meld je vandaag nog aan.