Algemene voorwaarden speciaal voor zzp’ers in de bouw

SUB-MENU

Algemene voorwaarden speciaal voor zzp’ers in de bouw

Algemene voorwaarden. Je komt ze bijna dagelijks tegen. Meestal zijn het grote lappen tekst die we als klant klakkeloos accepteren. Toch is het raadzaam als zzp’er in de bouw je eigen algemene voorwaarden met zorg samen te stellen. Als de spelregels voor iedereen van te voren duidelijk zijn, voorkom je conflicten en schep je duidelijkheid voor je klanten.

Kan ik mijn eigen algemene voorwaarden opstellen? En hoe zorg ik ervoor dat mijn voorwaarden (juridisch) juist zijn? Is het eigenlijk verplicht om algemene voorwaarden te hebben? Is er een algemene voorwaarden voorbeeld?

Antwoord op deze en alle andere vragen rondom je eigen algemene voorwaarden vind je in het volledige informatieblad “Algemene Voorwaarden”. Ben je lid, dan ontvang je tevens in een aparte mail een algemene voorwaarden voorbeeld. Handig als uitgangspunt voor het opstellen van je eigen algemene voorwaarden. Ze zijn door onze juristen speciaal opgesteld voor zzp’ers in bouw, hout en techniek. Je kunt ze als lid ook telefonisch aanvragen via: 0348 – 439 000.

 

 

Wil je ook beschikken over het voorbeeld algemene voorwaarden of persoonlijk advies bij het opstellen van je eigen algemene voorwaarden?

Word dan lid van Zelfstandigen bouw. Je bent al lid vanaf € 25. Meld je aan per telefoon: 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.