AOV Bouw vergelijken

Arbeidsongeschiktheid kan ook jou overkomen. Heb je daar weleens bij stil gestaan? En wat heb jij geregeld als je tijdelijk niet kunt werken?
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is vaak erg duur. Ook kleven er vaak strikte voorwaarden aan. Dat hebben wij anders geregeld. AOV Bouw is daarom een betaalbaar en eerlijk alternatief. We hebben de verschillen tussen een AOV-verzekeraar, AOV Bouw en de meeste andere voorzieningen op een rijtje gezet.

Vergelijker AOV Verzekeraar AOV BOUW Meeste andere voorzieningen
Inleg is jouw spaarpot, geen limiet
Onafhankelijke arbodienst
Variant met verlenging tot je AOW
Ook voor starters en ouderen *
Ook welkom als je niet 100% arbeidsgeschikt bent *
Je geld staat veilig en onder toezicht van de Nederlandsche Bank
Inclusief gratis te openen pensioenrekening
* Ouderen en gedeeltelijk arbeidsgeschikten zijn welkom, maar met vaak beperkte dekking en tegen hoge premies.

Hieronder meer uitleg over de voordelen van AOV Bouw

Inleg is jouw spaarpot, geen limiet
Maandelijks betaal je een vast bedrag voor AOV Bouw. Het bedrag dat overblijft na schenkingen aan zieke deelnemers is en blijft jouw geld. Je mag net zo lang doorsparen als je zelf wilt.

Onafhankelijke arbodienst
Wanneer je ziek wordt, beoordeelt een onafhankelijke arboarts je situatie. Wij houden regelmatig contact met je en het kan zijn dat de arboarts je uitnodigt voor een consult.

Variant met verlenging tot je AOW
Als deelnemer aan de 5-jaars variant, wordt je schenking verlengd tot aan je AOW-leeftijd wanneer je op of na je 60e ziek wordt en na 5 jaar nog steeds ziek bent.


Ook voor starters en ouderen
Bij AOV Bouw is iedereen welkom, ook als je net gestart bent met je eigen bedrijf en ongeacht je leeftijd.

Ook welkom als je niet 100% arbeidsgeschikt bent
Ook als je niet 100% arbeidsgeschikt bent kun je je aanmelden voor AOV Bouw. Op het moment van deelname moet je in staat moet zijn jouw beroep voor minimaal 35% van de gebruikelijke tijd uit te voeren

Je geld staat veilig en onder toezicht van de Nederlandsche Bank
Je inleg wordt op een zakelijke beheerrekening gestort. En blijft dus buiten een eventueel faillissement van Zelfstandigen Bouw. Zo bepaalt de wet. Wij beheren jouw inleg en verzorgen mutaties. De Nederlandsche Bank houdt streng toezicht op een juist gebruik. 

Inclusief gratis te openen pensioenspaarrekening
Alle deelnemers aan AOV Bouw kunnen kosteloos een pensioenspaarrekening openen bij onze partner Brand New Day. De spaarpot die je opbouwt met je inleg kun je inzetten voor je pensioen. Wij zorgen ervoor dat het bedrag automatisch wordt overgeboekt naar je gratis pensioenrekening. 

Wij maken geen winst
Zelfstandigen Bouw is een ondernemersorganisatie zonder winstoogmerk. Er zijn dus geen aandeelhouders en er wordt geen winst gemaakt.

Speciaal aanbod

Omdat je interessse hebt getoond in AOV Bouw hebben we een speciaal aanbod voor je! Gebruik bij aanmelding de kortingscode AOVBOUW-50 en je krijgt 50% korting op je inschrijfkosten t.w.v. € 62,50.

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden