Startersplan voor zzp’ers

SUB-MENU

Startersplan voor zzp’ers

Zelfstandigen Bouw helpt startende zzp’ers in bouw, hout en techniek op weg

Een eigen zaak beginnen en als zzp’er werken in de bouw. Welke vakman of vakvrouw droomt daar nu niet van? Je vak beheers je tot in de toppen van je vingers. Daar hoeven ze je niets over te vertellen. Andere zaken zoals het regelen van je geldzaken en de organisatie van je bedrijf zijn nieuw voor je als zzp’er.

Wil je als zzp’er beginnen?

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om je eigen bedrijf te starten. Het is wel belangrijk om een solide basis te leggen en goed te beginnen. Om startende zzp’ers in bouw, hout en techniek op weg te helpen, heeft Zelfstandigen Bouw het ‘Startersplan’ ontwikkeld. Een brochure met informatie over:

  • De opzet van je bedrijf, inclusief een checklist ondernemerschap.
  • Verplichtingen bij een eigen zaak.
  • Je geldzaken zoals financiering, investeringen en verzekeringen.
  • Aan de slag met je bedrijf.

Leden van Zelfstandigen Bouw kunnen het startersplan opvragen door dit formulier in te vullen of contact op te nemen met de helpdesk.

Startersplan

Interesse in het Startersplan?

Word dan lid van Zelfstandigen Bouw, dan ontvang je gratis het startersplan. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar. Bel ons op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.