SUB-MENU

Spookfactuur

Spookfacturen. Wat zijn het en belangrijker nog hoe kom je ervan af?

“Een spookfactuur brengt jou een product of dienst in rekening, die je niet hebt gebruikt en niet van plan bent te gebruiken”.

Spookfacturen zijn slinkse methodes om jou als (startende) ondernemer geld af te troggelen. Zeker in de opstart fase komt er als zzp’ers in de bouw een hoop op je af en maak je waarschijnlijk de meeste kosten. Denk aan inkoop van materiaal, maar ook de aanschaf van gereedschappen, huur van een eventuele bedrijfsruimte en andere bedrijfsinvesteringen. Dat zijn bij elkaar een hoop facturen.

Betaal jij altijd alles klakkeloos? Of controleer je elke factuur op juistheid?

Leer in een paar simpele stappen een spookfactuur herkennen. En weet wat je moet doen als je een spookfactuur hebt ontvangen. Klik op de button om het volledige informatieblad “spookfacturen” aan te vragen. Samen zorgen we ervoor dat jij niet meer te belazeren bent!

 

 

Twijfel je of je een spookfactuur ontvangen hebt?

Word dan lid van Zelfstandigen Bouw. Vanaf slechts € 25 kun je al gebruik maken van onze ZZP Helpdesk. Bel ons op 0348 – 439 000 (direct en persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.