Opdrachten vinden. Een vak apart voor zzp’ers in de bouw?

SUB-MENU

Opdrachten vinden. Een vak apart voor zzp’ers in de bouw?

Opdrachten vinden. Een vak apart voor zzp’ers in de bouw?
Als zelfstandig ondernemer in de bouw is het vinden van klanten net zo belangrijk als gevonden kunnen worden. Ben je net gestart als zzp’er in de bouw? Wil je zzp’er worden? Of lopen de opdrachten de laatste tijd wat terug? Met deze handige tips heb je in een mum van tijd weer interessante opdrachten voor je eigen bedrijf in handen.

Website
Zorg dat je als zzp’er een goede website hebt met foto’s van je vakwerk. Potentiële opdrachtgevers moeten ergens naartoe kunnen om informatie over jouw eigen bedrijf te vinden.

Zelf niet zo digitaal ingesteld? Geen probleem! Onze partner 2Com2 is gespecialiseerd in het bouwen van websites voor zzp’ers in de bouw. Zij zorgen ervoor dat je website goed vindbaar is op internet en bouwen je website geheel naar je eigen smaak. Als lid van Zelfstandigen Bouw kun je heel voordelig gebruik maken van de diensten van 2Com2.

VCA

Werk je als zzp’er veel voor aannemers? Zorg dan voor een VCA VOL certificaat. Per 1 januari 2016 is deze verplicht op bouwlocaties. Als lid van Zelfstandigen Bouw kun je de VCA VOL cursus extra voordelig volgen. Zo weet iedereen dat je veilig werkt en rekening houdt met milieu en gezondheid.

Informatieblad

In het informatieblad “Opdrachten vinden” hebben we alle tips voor efficiënt werven op een rij gezet. Hoe kun je als zzp’er in de bouw bijvoorbeeld gratis adverteren? En hoe zorg je ervoor dat klanten joú vinden in plaats van dat je naar ze op zoek moet?

Roeien met de riemen die je hebt en tóch bekend in eigen regio worden, klik op de button om het volledige informatieblad “Opdrachten vinden” op te vragen.

 

 

Lid worden

Maak ook gebruik van onze kortingen, informatiebladen en voorbeeld documenten en word lid van Zelfstandigen Bouw. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar. Bel ons op: 0348 – 439 000 (direct persoonlijk contact) of klik op de button om direct lid te worden. Je krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130. Meer weten over het lidmaatschap? Vraag dan het gratis infopakket aan.