Ongevallenverzekering ZZP

SUB-MENU

Ongevallenverzekering ZZP

Door vele misstanden die zzp’ers in de bouw ondervinden met AOV-verzekeraars adviseren wij onze leden niet langer een AOV-verzekering af te sluiten. Maar wat dan wel? Tenslotte is het risico op arbeidsongeschiktheid niet denkbeeldig.

Voor het grootste risico bieden wij nu een alternatief: een collectieve ongevallenverzekering. Een verzekering zonder uitsluitingen, non-acceptatie, medische keuringen en andere belemmeringen.

Voor de kosten en uitkeringen hoef je het niet te laten:

Variant

Kosten per jaar 

Eenmalige uitkering
bij blijvende arbeidsongeschiktheid/
invaliditeit

Eenmalige uitkering bij overlijden

1

€ 120

€ 100.000

€ 50.000

2

€ 240

€ 200.000

€ 100.000

De verzekering is ondergebracht bij Centraal Beheer/Achmea en keert altijd uit bij blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden als gevolg van een ongeval. De dekking is zowel zakelijk als privé.

Wil je meer weten of je aanmelden voor deze ongevallenverzekering? Lees onze flyer en klik op

 

 

 

 

Gratis informatiebijeenkomsten

Zelfstandigen Bouw komt het hele jaar naar je toe. We zijn aanwezig op thema-avonden bij de BPG vestigingen in het hele land. We geven er o.a. informatie over onze ongevallenverzekering. Meld je aan. De bijeenkomsten zijn gratis bij te wonen.

Meer weten over de informatiebijeenkomsten.

Ben je nog geen lid en wil je je aanmelden voor de ongevallenverzekering?

Klik op de button om lid te worden, want als zzp’er in de bouw wil je onnodige risico’s uitsluiten. Je bent al lid voor € 25 per jaar en krijgt dan als welkomstgeschenk een Kluskist t.w.v. € 130.