VOL-VCA cursus: 20% korting!

Het hebben van een VOL-VCA certificaat is op bouwlocaties verplicht. Schrijf je daarom in voor de VOL-VCA cursus en loop geen opdrachten mis. Met het VOL-VCA certificaat geef je aan dat je veilig werkt en rekening houdt met milieu en gezondheid. Heb je een abonnement bij Zelfstandigen Bouw? Dan krijgt je 20% korting! Voor VOL-VCA is dat al gauw 30 euro korting.

Kies voor E-learning (9 uur) of klassikaal (1 dag)

Heb je geen tijd om overdag de cursus bij te wonen? Kies dan voor e-learning: lekker thuis, in je eigen tempo en op je eigen computer. De lesstof wordt voorgelezen, evenals de vragen en het oefenexamen.

De cursus kan je echter ook in 1 dag op diverse plaatsen in Nederland volgen. Direct aansluitend volgt het officiële VCA-examen.

Wil je deelnemen aan de VOL-VCA of Basis-VCA cursus met 20% korting?

Bel of mail dan met onze helpdesk: 0348 – 439 000 of info@zelfstandigenbouw.nl. De helpdesk geeft je een kortingscode, zodat je kunt boeken wat en wanneer jij wilt. De kortingscode vul je dan in op het betaalscherm.

De korting geldt alleen voor zelfstandig ondernemers die zijn aangesloten bij Zelfstandigen Bouw. En dat ben je al vanaf 25 euro per jaar. Ben je nog geen lid? Dat kun je direct regelen op de aanmeldpagina.

Meld je aan!

Wil je eerst meer weten over onze abonnementen? Vraag dan de brochure aan.

Brochure aanvragen

© 2022 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden