Grip op je eigen geld

Als deelnemer aan AOV Bouw krijg je toegang tot een eigen omgeving; het AOV Portaal. Hier vind je alle informatie over je inleg, schenkingen en spaarbedrag. Als je via ons een pensioenspaarrekening bij Brand New Day hebt afgesloten, zie je hier ook hoeveel er aan overschot van je spaarbedrag is doorgestort naar deze pensioenspaarrekening. Ook de voortgang van eventuele ziek- en betermeldingen is hier inzichtelijk.

Login AOV Portaal

Het overkomt je, je raakt (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt.
Wat nu?

1. Meld je direct ziek via onze website. Je eerste ziektedag is namelijk de dag dat je je hebt ziekgemeld. Dat is ook de dag waarop de wachttijd van 2 maanden ingaat.

2. Binnen 2 weken nemen wij contact met je op om te vragen hoe het met je gaat.

3. Om er zeker van te zijn dat niemand misbruik maakt van deze voorziening, verzoeken we je om je medische gegevens op te vragen bij je (huis)arts. Dit moet je zelf regelen. Op het moment dat een arbodienst je dossier moet opvragen bij je (huis)arts, dan zijn hier kosten aan verbonden die voor jouw rekening zijn.

4. Zodra je ons hebt laten weten dat je je medische gegevens hebt, melden wij je aan bij een onafhankelijke arbodienst. Na een check op je medische gegevens, al dan niet in combinatie met een persoonlijk consult, geeft de arbodienst een prognose af. Wij worden hiervan op de hoogte gesteld.

5. Zolang je je medische gegevens niet hebt overhandigd aan de arbodienst, kan je ziektebeeld niet worden vastgesteld.

6. Na 2 maanden wachttijd en een check door de arbodienst, ontvang je vanaf de eerstvolgende maand de schenking.

7. Je ziektepercentage is altijd het percentage dat door de arbodienst wordt vastgesteld. Als je tussentijds meer of minder arbeidsongeschikt raakt, dan moet dat eerst door de arbodienst worden vastgesteld voordat het percentage wordt aangepast.

8. Als de arbodienst van mening is dat je je na een bepaalde periode weer moet melden, wordt er een nieuwe afspraak met je ingepland. De arbodienst koppelt altijd alles terug aan jou en ons. Wij zijn dus altijd op de hoogte van de status van je ziekmelding.

9. Zodra je weer (deels) in staat bent om te werken, meld je dat via het formulier “Betermelding” of neem je telefonisch contact met ons op.

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden