Nieuws

Verleng bijzonder uitstel vóór 1 juli

24 mei 2021
2 minuten
Paul Wolbers

Dringend advies Belastingdienst: verleng bijzonder uitstel vóór 1 juli 2021

Heb je als ondernemer betalingsproblemen vanwege de coronacrisis? Dan kun je tot en met 30 juni 2021 bijzonder uitstel van betaling aanvragen bij de Belastingdienst voor verschillende belastingen. Heb je al bijzonder uitstel van betaling? Vergeet deze dan niet tijdig te verlengen.

Vraag je niet tijdig het uitstel of de verlenging aan? Dan kunnen de gevolgen groot zijn. Je moet dan weer voldoen aan alle nieuwe betalingsverplichtingen. Dat betekent dat je alle belastingen waarvoor je na 30 juni aangifte doet, ook weer op tijd moet betalen. 
Lukt je dat vervolgens niet, dan kom je niet (meer) in aanmerking voor de terugbetalingsregeling van 36 maanden voor de belastingschuld die je tot en met de laatste dag van je bijzonder uitstel hebt opgebouwd. Ook deze schuld moet je dan al vóór 1 oktober 2021 betalen.

Meer informatie:


Kom je er niet uit? Bel of WhatsApp met onze Helpdesk op 0348 439 000 of vul het contactformulier in, dan bellen we je terug.

Rechtsbijstand Compleet

Ook bij ingewikkelde belastingvraagstukken en geschillen met de Belastingdienst staat Zelfstandigen Bouw voor je klaar. Met onze Rechtsbijstand Compleet kan jij zorgeloos ondernemen. Je sluit Rechtsbijstand Compleet al af voor slechts € 200 per jaar. Dat is de helft minder vergeleken met zakelijke rechtsbijstandverzekeringen. Incassoservice en Ondernemersadvies zijn inbegrepen. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek. We nemen dan contact met je op op een moment dat het jou uitkomt.

Vrijblijvend informatiegesprek
© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden