Nieuws

Lever jij het beste vakwerk van Nederland?

6 december 2021
2 minuten
Irma Hoogenboom

Vakwerk mag gedeeld worden!

Vakmensen zijn dagelijks bezig met geweldige projecten: vakwerk waar ze trots op mogen zijn, vakwerk dat gedeeld mag worden!

Daarom organiseert Zelfstandigen Bouw samen met Bouwmaat een prijs voor echte vakmensen: de Vakwerk Awards. Doe mee en zet je werk in de spotligts.


Aanmelden Vakwerk Awards
Categorieën

Er zijn 4 categorieën:

  • Aan- en verbouw
  • Interieurbouw
  • Renovatie en Onderhoud
  • Duurzaam bouwen

Per categorie worden 3 genomineerden geselecteerd. Voor iedere categorie kiest de vakjury een winnaar.


Prijzen

De winnaar van iedere categorie ontvangt een Vakwerk Awards trofee en maakt kans op de hoofdprijs. De uiteindelijke winnaar van de Vakwerk Awards 2022 wint een stoere Ford Transit Custom.

Ook het publiek stemt op zijn/haar favoriete project. Het vakwerk met de meeste stemmen wint de publieksprijs: een fantastische set van Milwaukee!
Hoe werkt het?

  • Stuur je vakwerk in vóór 17 januari 2022 via vakwerk-awards.nl
  • De jury stelt in januari de voorselectie op.
  • Uiterlijk 4 april worden de genomineerden bekend gemaakt.
  • Op 9 juni worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het Bouwmaat XXL event.Ook de beste vakwerk mannen en vrouwen lopen het risico op uitval vanwege arbeidsongeschiktheid of ziekte. 

Weten hoe je dan je inkomen eerlijk en betaalbaar kunt regelen? Bekijk ons vangnet op AOV Bouw


Gerelateerd

Nieuws
5 februari 2024
2 minuten

Geld betalen en toch niet goed verzekerd zijn

Als je in de bouw zit, is het slim om je bedrijf goed te verzekeren. Zo ben je beter voorbereid op onverwachte dingen en beperk je financiële risico's. Een CAR-verzekering (Constructie All Risk) is belangrijk voor bouwprojecten. Het dekt schade op de bouwplaats, denk aan diefstal, vandalisme en stormschade. Ook beschermt het tegen schade aan spullen van de opdrachtgever waar je aan werkt. En weet je wat handig is? Het sluit mooi aan op de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB). De Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) dekt schade aan eigendommen van de opdrachtgever en letsel bij onderaannemers of de opdrachtgever zelf. Het is slim om beide verzekeringen te hebben. Zo dek je niet alleen schade aan de bouwplaats, maar ook persoonlijke gevolgen van ongelukken, een totale bescherming voor je bedrijf dus.

Nieuws
17 januari 2024
2 minuten

Knikkende knieën zorgen voor onrust

Onlangs kregen we een boeiende vraag van één van onze gewaardeerde deelnemers over hoe bouwers met knieproblemen beoordeeld worden. Om hierover meer duidelijkheid te verschaffen, zijn we in gesprek gegaan met onze toegewijde medewerker, Nanda. Haar expertise en inzichten hebben ons geholpen om een nog helderder beeld te krijgen van hoe we de situatie van bouwers met onder andere kapotte knieën beoordelen bij Zelfstandigen Bouw.

Nieuws
19 december 2023
2 minuten

Belangrijke fiscale veranderingen in 2024: Wat ondernemers kunnen verwachten

Met het naderen van het nieuwe jaar worden er verschillende fiscale veranderingen verwacht die invloed zullen hebben op ondernemers en belastingbetalers in Nederland. Deze veranderingen variëren van reiskostenvergoedingen tot belastingtarieven en hebben allemaal tot doel de financiële dynamiek te beïnvloeden. Hier zijn de belangrijkste wijzigingen voor jou als zelfstandig ondernemer die op 1 januari 2024 van kracht worden.

© 2023 Zelfstandigen Bouw. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Algemene voorwaarden